Voetreflexpraktijk Den Helder

Bel: 0223-680089 Mobiel: 06-23181976

Behandelingen

De verschillende behandelingen

Naast de voetreflex behandeling, doe ik ook verscheidene andere behandelingen.
Meer informatie over een van deze behandelingen vind u hieronder.

 

Metamorfosemassage

Bij een metamorfose massage strijkt de therapeut met zijn vingers met aandacht langs de binnenzijde van de voet en hand, dit zijn de reflexgebieden van je wervelkolom. De energie door en om je wervelkolom wordt in beweging gebracht door deze strijkingen over het reflexgebied.

Thaise Voetmassage

De Thaise voetmassage is onderdeel van de Thaise Traditionele Massage. Deze massage is een eenvoudige, maar zeer effectieve therapievorm die gebaseerd is op o.a. de voetreflexologie. Omdat in de voet het gehele lichaam weerspiegeld wordt is deze massage even volledig als een gehele lichaamsmassage.

Breussmassage

Met de tussenwervelschijfmassage van Rudolf Breuss zijn veel wervelkolomproblemen, zoals spit, acute ischialgie e.d. goed te behandelen. Vooral waar het pijnlijke processen zoals osteoporose betreft is Breuss de aangewezen methode.

Lymfedrainage

Lymfedrainage is een massagetechniek waar een verstoorde lymfedrainage met de handen gestimuleerd wordt op de reflexzones op de voet. Opgehoopt vocht wordt daardoor verspreid en afgevoerd waardoor zwellingen – in hoofd, armen, borst- en buikgebied en benen worden afgevoerd.

Webdesign door PC Den Helder © 2015